. Ngeunaan Kami - Jiangsu Benoy Lab Instrument Co., Ltd.
page_head_bg

Tentang Kami

Jiangsu Benoy Lab Instrumén Co., Ltd.

Diadegkeun dina Désémber 21, 2015, lokasina di No.16, Wei'er Jalan, Shangang Industrial Park, Jianhu County, Kota Yancheng, Propinsi Jiangsu.Ieu mangrupakeun perusahaan badag specializing dina produksi consumables laboratorium, ayeuna owning slides mikroskop, kaca panutup, glassware laboratorium sarta produk plastik laboratorium.

Kakuatan Urang

Kami mangrupikeun perusahaan anu disertipikasi ISO13485 sareng CE.Perusahaan kami ayeuna gaduh tilu merek, BENOYlab®, HDMED® sareng Woody.Benylab ® dirojong ku Yancheng Hongda Médis Instrumén Co., Ltd., nu diadegkeun dina 1992. Pabrik ngabogaan bengkel baku 20000 méter pasagi sarta leuwih ti 200 pagawé.Jelas, ieu mangrupikeun pabrik anu berpengalaman sareng kuat, anu mangrupikeun salah sahiji alesan naha anjeun milih perusahaan kami.

Kusabab ngadegna perusahaan, sadaya karyawan urang parantos nuturkeun ukuran kadali kualitas anu ketat, pamariksaan sareng ulasan rutin pikeun mastikeun yén pabrik, gudang sareng sistem pangropéa tiasa sacara efektif sareng éfisién nyayogikeun jasa kualitas ka pangguna akhir.

Didirikeun Dina
+
Pangalaman Industri
+
Staf Mampuh
Wewengkon Bengkel (M2)
+
Nagara-nagara

Naha Milih Kami

Salaku pausahaan swasta, BenyLab ® geus ngembangna struktur organisasi na saprak 1996 nurutkeun pangabutuh pangwangunan.Dina taun-taun ayeuna, éta ogé nyuntik seueur bakat anu seger sareng saé.Tim BENOYlab® ngora urang parantos ngalaman tangtangan anu ageung sareng parobihan dina pamekaran perusahaan, masing-masing karyawan urang tumbuh unggal dinten.téhnologi produk urang ogé laun asak.Jeung produk nu beuki loba professional ngagunakeun, guna minuhan kaperluan konsumén, urang geus di jalan profésional budidaya jero.

"Usaha kontinyu pikeun ngembangkeun hiji tim teknis ngalaman, tingkat pangluhurna produk kualitas sarta layanan palanggan téh hijina komitmen konstan ka konsumén urang leuwih taun."

BENOY

Taros Kami

Dina dasar ieu, 95% produk BENOYlab®, salah sahiji produk urang, geus diékspor ka Amérika Kalér, Uni Éropa, Amérika Latin, Wétan Tengah jeung wewengkon séjén, meunang kapercayaan tur keprok dealers di leuwih ti 50 nagara.Tujuan kami nyaéta gawé babarengan, win-win, hayu urang janten pasangan anu tiasa dipercaya.Pilari maju ka kontak anjeun!