. Grosir Flocked oropharyngeal swabs pabrik jeung pabrik |Benoy
page_head_bg

produk

Sapuan oropharyngeal berbondong-bondong

Katerangan pondok:

Flocked swabs oropharyngeal dijieun tina bahan ABS jeung sirah dijieunna tina nilon floss;

swabs nasopharyngeal Flocked dijieunna tina PP atawa bahan ABS jeung sirah dijieunna tina nilon floss.

Fitur:

1. Flocked swab dibagi menjadi swab orofaringeal dan swab nasofaring.

2. Panjang swab 15cm, sareng panjang sirah swab 16-20mm, panjang sirah tiasa disaluyukeun

3. Métode steril: non steril / EO


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Dipaké pikeun ngumpulkeun, ngangkut sareng ngawétkeun Coronavirus, flu, flu burung, panyakit leungeun-suku sareng sungut, cacar mati rasa sareng spésimén virus sanés, ogé spésimén chlamydia, mycoplasma sareng adenoma.

Fitur pipah VTM
1. Swab Oropharyngeal, swab nasopharyngeal sareng swab viscose sayogi
2. Média angkutan non-inactivated na inactivated sadia
3. Siap dianggo sareng gampang nyéépkeun pakét, sacara efektif ngahindarkeun kontaminasi silang.
4. Taya leakage, euweuh cracking

Kaayaan transportasi sareng neundeun swabs
1. Ulah pencét atawa squeeze salila transportasi pikeun nyegah produk ti keur kacemar ku megatkeun packing nu.
2. Tabung sampling virus kudu disimpen dina lingkungan 4-25 ℃.
3. Lamun gagal pikeun inoculate dina 48 jam, nempatkeun eta dina -20 ℃.Pikeun neundeun jangka panjang, mangga nyimpen dina -70 ℃ atawa handap.

15a6ba391
12

Video

Rincian produk

(1) Buka heula bungkusan swab sareng cabut swab sacara saksama.Kade ulah noél nanaon saméméh sampling pikeun nyegah kontaminasi.

(2) Teundeun swab di tempat anu bakal disampel sareng sampelna ku cara cicing, puteran atanapi usap

(3) Gently nyandak kaluar swab nu, biasana nempatkeun swab kana tabung kempelan virus, cabut buntut tina swab sampel sanggeus megatkeun eta di tempat rusak, tighten tutup botol sarta nyandak kaluar gancang pikeun ujian.

Spésifikasi swab

Diménsi Spésifikasi Bahan Unit / Karton
Ngusap pikeun Awewe jeung tube 12x150mm katun tip + PS/PP iteuk 2000
pikeun Jalu jeung tube 11x100mm katun / dacron / tip rayon + iteuk stainless steel 2000
kalawan Stuart Medium 12X150mm katun tip + PP stick 1000
kalawan Amies Medium 12X150mm katun tip + PP stick 1000
kalawan Cary Medium 12X150mm katun tip + PP stick 1000
pikeun Koléksi Sampel tip dacron + stik PS 10000
pikeun Koléksi Sampel dacron tip + PS stick + PE tube 2000
pikeun Koléksi Sampel ujung rayon + stik PS 10000
pikeun Koléksi Sampel ujung rayon + PS stick + PE tube 2000
pikeun Nasal jeung Lisan, Flocked tip nilon + tongkat ABS 10000
pikeun Nasal jeung Lisan, Flocked tip nilon + tongkat ABS + tabung PE 2000

Spésifikasi Kode

Kodeu Spésifikasi Jenis swab Tube+VTM sedeng Bungkusan
BN0749-1 Non-Dinonaktipkeun Oropharyngeal swab 10ml + 3ml 1 pc swab + 1 pc tube/peel pack, 320 packs/ctn
BN0749-2 Non-Dinonaktipkeun swab nasopharyngeal 10ml + 3ml 1 pc swab + 1 pc tube/peel pack, 320 packs/ctn
BN0749-3 Non-Dinonaktipkeun Oropharyngeal swab jeung Nasopharyngeal swab 10ml + 3ml 1 pc swab orofaringeal + 1 pc swab nasofaring + 1 pc tube/peel pack, 320 pack/ctn
BN0749-4 Non-Dinonaktipkeun Sapuan viscose 10ml + 3ml 1 pc swab + 1 pc tube/peel pack, 320 packs/ctn
BN0750-1 Dinonaktipkeun Oropharyngeal swab 10ml + 3ml 1 pc swab + 1 pc tube/peel pack, 320 packs/ctn
BN0750-2 Dinonaktipkeun swab nasopharyngeal 10ml + 3ml 1 pc swab + 1 pc tube/peel pack, 320 packs/ctn
BN0750-3 Dinonaktipkeun Oropharyngeal swab jeung Nasopharyngeal swab 10ml + 3ml 1 pc swab orofaringeal + 1 pc swab nasofaring + 1 pc tube/peel pack, 320 pack/ctn
BN0750-4 Dinonaktipkeun Sapuan viscose 10ml + 3ml 1 pc swab + 1 pc tube/peel pack, 320 packs/ctn

Bungkusan Jeung Prosés Pangiriman

bungkusan1

Mésér Bacaan

Kawijakan Sampel:Anjeun kedah mayar kanggo conto heula upami anjeun hoyong pariksa sareng artosna bakal dibalikeun deui nalika pesenan masal dikonfirmasi.

Cara Pembayaran:T/T, L/C, Western Union, PayPal, D/A, D/P, OA, Duit Gram, Escrow

Tanggal pangiriman:dina 10 poé gawé sanggeus deposit dibayar

Cara pengiriman barang:Ku Laut atanapi Ku Udara

Saatos Service:Sakumaha anjeun terang barang-barang kaca gampang rusak nalika prosés pangiriman, Sakali anjeun ngagaduhan barang anu rusak, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah éta.


  • saméméhna:
  • Teras: