spanduk

produk

  • Disposable PP wadahna cikiih jeung sagala rupa caps di rumah sakit, sakola jeung laboratorium

    Disposable PP wadahna cikiih jeung sagala rupa caps di rumah sakit, sakola jeung laboratorium

    cikiihwadahna utamana dijieunna tina bahan PP atawa PS sarta bisa tahan suhu luhur nepi ka 121 C sarta bisa dipaké sacara otomatis.Rupa-rupa bentuk, ukuran sareng warna dirancang pikeun pangumpulan spésimén sareng syarat tés anu béda

  • Disposable sputum cup PP dijieun ku kacang leakproof

    Disposable sputum cup PP dijieun ku kacang leakproof

    Aplikasi: Utamana didamel tina PP, wadahna PP tahan ka 121 ℃ sareng tiasa autoclave.Rupa-rupa wangun, jilid sareng warna dirarancang pikeun nyumponan pangumpulan sampel sareng syarat tés anu béda.1. Hapus skala dijieun pikeun bacaan, aréa matte badag pikeun nyirian jeung nulis.2. Good sealing ensures kadali kualitas saméméh inspeksi.3. Bar kode bisa ngaropéa.4. Bisa disinfected ku EO 5, bisa nyadiakeun bungkusan aseptic ngaliwatan EOA, bungkusan individu atawa bungkusan bulk.OEM N...
  • Disposable steril inokulum ring PP dijieun fléksibel

    Disposable steril inokulum ring PP dijieun fléksibel

    Naon cincin vaksinasi?

    ring inokulasi mangrupakeun alat laboratorium ilahar dipaké dina percobaan elmu hirup, loba dipaké dina deteksi mikroba, mikrobiologi sél, biologi molekular sarta loba disiplin séjén, ring inokulasi bisa dibagi kana disposable cingcin inokulasi palastik (dijieunna tina plastik) jeung ring inokulasi logam (baja). , platina atawa nikel kromium alloy) nurutkeun bahan béda.ring inokulasi disposable jeung jarum dijieunna tina bahan polimér polipropilén (PP), jeung beungeut hidrofilik sanggeus perlakuan husus, cocog pikeun percobaan mikroba, percobaan baktéri jeung sél jeung jaringan percobaan budaya, jeung sajabana, geus sterilized, bisa langsung dipaké lamun unpacked!

  • Kelas médis steril bahan PP 6-sumur plat budaya

    Kelas médis steril bahan PP 6-sumur plat budaya

    • Mémbran PET anu diukir lagu gaduh permukaan anu mulus sareng pori silinder anu ditetepkeun anu ngalangkungan mémbran
    • Mémbran PET ngariung protéin low
    • Disterilisasi ku iradiasi gamma
    • Rupa-rupa konfigurasi kalebet 6, 12, sareng 24 ogé
    • Pilihan anu lega tina ukuran pori mémbran, diaméterna 0,4, 1,0, 3,0, sareng 8,0 µm
    • Dipak dina bungkus lepuh individu, 48 sisipan / kasus
    • Perumahan sisipan anu teu diolah ku Kultur Jaringan nyegah pertumbuhan promiscuous sél dina témbok sisipan
    • Desain gantung inovatif ngagampangkeun pipetting sareng ngamungkinkeun kabudayaan babarengan
  • Baki slide mikroskop laboratorium plastik

    Baki slide mikroskop laboratorium plastik

    Baki slide mikroskop plastik pikeun pamakéan laboratorium, warna plastik 20-posisi mikroskop slide baki

  • Laboratorium plastik disposable rak tube multifunctional

    Laboratorium plastik disposable rak tube multifunctional

    Katerangan Produk Dijieun tina polipropilén kelas médis kualitas luhur The 50 hole rak bisa nampung 15ml centrifuge tube 25 hole rack bisa nampung 50ml centrifugal tube Desain kokoh ngajaga pipa nangtung The aperture of multi-fungsional tube rak nyaeta Φ18.2mm, bisa nampung sagala tabung anu diaméterna ≤Φ18.2mm, kawas tabung handap: 12 * 60mm tube, 12 * 75mm tube, 13 * 75mm tube, 13 * 100mm tube, 15 * 100mm tube, 15 * 150mm tube, 10ml tube centrifugation, 15ml centrifugation tabung.Rak éta 50 ...
  • Piring petri transparan kalayan tutup

    Piring petri transparan kalayan tutup

    bahan kelas 1.Experimental, cocog pikeun sagala rupa percobaan ilmiah, panalungtikan jamur, jsb.

    transparansi 2.High, gampang pikeun niténan handapeun mikroskop

    3.The jero piring petri datar, cocog pikeun malah tumuwuhna fungi

  • Kotak embedding disposable tina sababaraha jinis bahan POM

    Kotak embedding disposable tina sababaraha jinis bahan POM

    1. Dijieunna tina bahan POM, tahan ka korosi kimiawi

    2. Aya wewengkon tulisan badag dina dua sisi, sarta tungtung hareup 45 ° permukaan tulisan

    3. Desain ngaitkeun lumrah pikeun mastikeun panutup handap pageuh digabungkeun dina prosés organisasi jeung perlakuan

    4. Kalawan desain dua-sapotong detachable, handap / panutup téh gampang pikeun ngabongkar jeung ngumpul, sanajan panutup remen switched, sampel moal leungit.

    5. Aya tipena béda kotak embedding milih ti, adaptasi jeung kabutuhan béda

    6. Sababaraha kelir sadia pikeun diferensiasi gampang

    7. Cocog jeung paling printer kotak embedded

  • Kelas médis wadah stool disposable kalawan iteuk

    Kelas médis wadah stool disposable kalawan iteuk

    Wadahna didamel tina bahan plastik kelas médis (polipropilén sareng polistirena) pikeun ngumpulkeun sareng ngangkut sampel cikiih sareng fecal.Wadah koleksi sampel gaduh segel integritas sareng LIDS anu ngamungkinkeun aranjeunna gampang ngaidentipikasi conto sareng mastikeun kasalametanana.Segel nyadiakeun tempat nulis nomer kamar, ngaran jeung dokter.Tutup ridged ngagampangkeun penanganan, sanajan nganggo sarung tangan.Cap screw ngamungkinkeun nutup aman.Unggal wadah steril gaduh skala ridged pikeun gampang ngawas tingkat cairan.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2