spanduk

produk

  • Laboratorium consumables paperboard kertas datar slide mail folder

    Laboratorium consumables paperboard kertas datar slide mail folder

    Inpormasi dasar produk.

    Jenis: suplai laboratorium

    Bahan: kardus

    Sterilisasi étiléna oksida: teu aya sterilisasi étiléna oksida

    Mangsa jaminan kualitas: 10 taun

    Kelompok: Sawawa

    Logo percetakan: euweuh percetakan logo

    Mérek dagang: OEM

    Paket angkutan: karton

    Spésifikasi: 1, 2, 3 PCS

  • mailers slide palastik pikeun consumables laboratorium

    mailers slide palastik pikeun consumables laboratorium

    Inpo produk dasar.

    Bahan: bahan plastik

    Sterilisasi étiléna oksida: teu aya sterilisasi étiléna oksida

    Periode jaminan kualitas: taun

    Kelompok: Sawawa

    Logo percetakan: euweuh percetakan logo

    Spésifikasi: 1000 PCS / kasus

    Asal: Cina

  • Warna FROSTED mikroskop slides

    Warna FROSTED mikroskop slides

    The BENOYlab warna frosted mikroskop slides anu dicitak kalawan 20mm lega caang, kelir pikaresepeun dina hiji tungtung hiji side.The aréa warna bisa ditandaan ku sistem panyiri konvensional, pensil atawa tanda pens.
    Kelir standar: biru, héjo, oranyeu, pink, bodas, yellow.Special warna disadiakeun gumantung kana sasuai ka nu Anjeun.Warna anu béda dina daérah panyiri nawiskeun kamungkinan pikeun ngabédakeun persiapan (ku pangguna, prioritas, jsb.).
    Tanda poék kontras pisan sareng warna-warna cerah di daérah panyiri sahingga ngagampangkeun idéntifikasi persiapan.Lapisan ipis wewengkon nyirian nyegah slides nempel babarengan jeung ngamungkinkeun ngagunakeun eta dina sistem otomatis.

  • Vakum dipak kualitas luhur kaca panutup laboratorium

    Vakum dipak kualitas luhur kaca panutup laboratorium

    1. Kaca panutup katutupan dina bahan dina slide kaca,

    2. Bisa nyingkahan kontak cair jeung lénsa obyektif, teu ngotoran lénsa obyektif,

    3. Bisa nyieun luhureun sél observasi dina pesawat sarua, nyaeta, jarak anu sarua ti lensa obyektif, jadi gambar observasi leuwih jelas.

  • Slide mikroskop polos biasa digunakeun di laboratorium

    Slide mikroskop polos biasa digunakeun di laboratorium

    1. Dijieunna tina gelas soda jeruk, kaca ngambang jeung kaca super bodas

    2. Diménsi: approx.76 x 26 mm, 25 x 75 mm, 25,4 x 76,2 mm (1″x3″)

    3. Sarat ukuran husus dumasar kana kabutuhan Anjeun nu bisa ditarima , ketebalan: approx.1 mm (tol. ± 0,05 mm)

    4. sudut Hamfered ngurangan résiko tatu, cocog pikeun aplikasi dina mesin otomatis tos cleaned tur siap dipaké.
    autoclavable

  • Frosted Mikroskop Slides

    Frosted Mikroskop Slides

    The BENOYlab FROSTED mikroskop slides anu kimia diperlakukeun ku 20mm lega tungtung frosted lemes dina hiji sisi atawa dua sides.Slide nyirian aréa pens bisa ditulis dina eta.Available kalawan pilihan Anjeun tina taneuh, edges unground atanapi edges beveled, sudut stype: 45 ° atanapi 90 ° juru.

  • Geser Mikroskop kerung

    Geser Mikroskop kerung

    The BENOYlab kerung mikroskop slides anu idéal pikeun nyekel cair jeung budaya pikeun mikroskop examination.They ditawarkeun concaves tunggal atawa ganda, edges taneuh jeung 45 ° sudut.Concaves diaméterna 14-18mm kalayan jerona 0.2-0.4mm.Aya dua gaya: kerung tunggal sareng ganda.

  • Napel Mikroskop Slides

    Napel Mikroskop Slides

    The BENOYlab napel mikroskop slides anu dipak dina kotak plastik kualitas luhur sarta cellophane ganda dibungkus ngajaga ngalawan Uap sarta foreigh partikel.

    slides BENOYlab boga aréa dicitak 20 mm nu bisa nyandak catetan dicitak ku paling jenis printer tur bisa ditulis kalawan spidol permanén.

  • Mikroskop Slides Jeung bunderan

    Mikroskop Slides Jeung bunderan

    The BENOYlab mikroskop slides kalawan bunderan keur dipake dina cytocentrifuges ogé kalawan bunderan bodas, ieu ngawula ka salaku mikroskop pitulung pikeun manggihan gampang sél centrifuged.

    BENOYlab boga wewengkon dicitak kalawan 20mm lega caang, kelir pikaresepeun dina hiji tungtung hiji side.The aréa warna bisa ditandaan ku sistem panyiri konvensional, pensil atawa tanda pens.