page_head_bg

Warta

  • Kaunggulan tina Disposable Steril Loops

    Gelung inokulasi plastik anu tiasa dianggo mangrupikeun alat laboratorium anu biasa dianggo dina percobaan élmu kahirupan.Hal ieu loba dipaké dina loba disiplin kayaning deteksi mikroba, mikrobiologi sél, sarta biologi molekular.Gelung inokulasi umumna tiasa dibagi kana puteran inokulasi plastik disposable acc ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun piring Petri?

    Piring petri mangrupikeun wadah laboratorium konvensional, anu diwangun ku bagian handap anu datar ngawangun piringan sareng panutup, utamina didamel tina plastik sareng kaca, sareng gelas tiasa dianggo pikeun bahan pepelakan, kultur mikroba sareng budaya adherent sél sato.Kalolobaan palastik téh disposable, cocog pikeun inocul laboratorium ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun slides?

    1 Métode smear nyaéta métode nyieun pilem anu ngalapis bahan seragam dina slide kaca.Bahan smear ngawengku organisme bersel tunggal, ganggang leutik, getih, cairan kultur baktéri, jaringan leupas sato jeung tutuwuhan, téstis, anthers, jsb Perhatikeun nalika ngolesan: (1) Kaca sl...
    Maca deui
  • Panutup tip kaca slide

    Panutup tip kaca slide

    Slides bisa kasarna dibagi jadi dua kategori: slides biasa jeung slides anti-detachment: ✓ slides biasa bisa dipaké pikeun rutin HE staining, persiapan cytopathology, jsb. utama d...
    Maca deui
  • Naha slide masih tiasa dianggo kalayan lebu?Masih akurat?

    Slides mangrupakeun salah sahiji consumables nu guru kudu ngagunakeun nalika nguji.Naha guru bener-bener ngarti?Gelas kaca nyaéta sapotong kaca atawa kuarsa anu dipaké pikeun nempatkeun barang-barang nalika ningali barang-barang nganggo mikroskop.Nalika ngadamel sampel, bagian sél atanapi jaringan disimpen dina slide kaca sareng ...
    Maca deui
  • Naon pipette?

    Pipet biasa dianggo di laboratorium pikeun mindahkeun volume mililiter cairan, tina minimum 1 ml dugi ka maksimal 50 ml.Jarami tiasa disposable dina plastik steril atanapi tiasa dianggo deui dina kaca autoclavable.Duanana pipettes ngagunakeun pipette pikeun aspirate sarta ngaluarkeun cairan.Ukuran pipet béda ...
    Maca deui
  • Kumaha industri alat médis nagara urang bakal mekar dina 10 taun ka hareup?

    Prospek pangembangan perusahaan alat médis sigana optimis, tapi biaya médis anu teu stabil sareng partisipasi kakuatan kalapa anyar nunjukkeun yén pola masa depan industri tiasa robih.Pabrikan dinten ieu nyanghareupan dilema sareng résiko dikomoditaskeun upami aranjeunna ...
    Maca deui
  • Saeutik pangaweruh ngeunaan swabs tikoro

    Saeutik pangaweruh ngeunaan swabs tikoro

    Sapuan tikoro saleresna mangrupikeun swab kapas panjang médis anu disterilisasi pikeun ngalelepkeun sakedik sékrési tina tikoro panguji.Sékrési dikirim pikeun uji virus, anu tiasa ngabantosan ngartos kaayaan pasien sareng inféksi mukosa lisan sareng tikoro.Loba jalma kudu ...
    Maca deui
  • Métode ngabersihkeun tabung tés laboratorium sareng nyikat

    Métode ngabersihkeun tabung tés laboratorium sareng nyikat

    Salaku alat anu biasa dianggo di laboratorium, tabung uji ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun beberesihna, sareng urang kedah ngabersihan sacara saksama.Tabung uji anu dianggo dina percobaan kedah dibersihkeun sacara saksama, sabab najis dina tabung uji bakal gaduh épék ngarugikeun kana percobaan.Lamun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2