spanduk011
spanduk2
spanduk3

produk

Ayeuna gaduh slide mikroskop, kaca panutup, gelas laboratorium sareng produk plastik laboratorium.

Tempo deui
X

tentang Kami

Kami mangrupikeun perusahaan anu disertipikasi ISO13485 sareng CE.

Pidéo Perusahaan
ngeunaan-img

naon urang ngalakukeun

Jiangsu Benoy Lab Instrumen Co., Ltd diadegkeun dina 21. Desember 2015, lokasina di No.16, Wei'er Jalan, Shangang Industrial Park, Jianhu County, Yancheng Kota, Propinsi Jiangsu.Ieu mangrupakeun perusahaan badag specializing dina produksi consumables laboratorium, ayeuna owning slides mikroskop, kaca panutup, glassware laboratorium sarta produk plastik laboratorium.

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pananya Ayeuna
  • Kontrol Kualitas anu ketat

    Kontrol Kualitas anu ketat

    Sadaya karyawan urang parantos nuturkeun ukuran kadali kualitas anu ketat.

  • Bakat Alus

    Bakat Alus

    Kami geus nyuntik loba bakat seger jeung alus teuing, dina jalan profésional budidaya jero.

  • Visi Perusahaan

    Visi Perusahaan

    Tujuan kami nyaéta gawé babarengan, win-win, hayu urang janten pasangan anu tiasa dipercaya.

aplikasi

Perusahaan kami ayeuna gaduh tilu merek, BENOYlab®, HDMED® sareng Woody.

warta

Pilari maju ka kontak anjeun!

News parusahaan

News parusahaan

Salah sahiji produk urang, geus diékspor ka Amérika Kalér, Uni Éropa, Amérika Latin, Wétan Tengah jeung wewengkon séjén

Kaunggulan tina Disposable Steril Loops

Gelung inokulasi plastik anu tiasa dianggo mangrupikeun alat laboratorium anu biasa dianggo dina percobaan élmu kahirupan.Hal ieu loba dipaké dina loba disiplin kayaning deteksi mikroba, sél mikro ...
deui >>

Kumaha ngagunakeun piring Petri?

Piring petri mangrupikeun wadah laboratorium konvensional, anu diwangun ku handapeun bentuk piringan datar sareng panutup, utamina didamel tina plastik sareng kaca, sareng kaca tiasa dianggo pikeun bahan pepelakan ...
deui >>