. Borongan biasa polos mikroskop slides dipaké di pabrik laboratorium sarta pabrik |Benoy
page_head_bg

produk

Slide mikroskop polos biasa digunakeun di laboratorium

Katerangan pondok:

1. Dijieunna tina gelas soda jeruk, kaca ngambang jeung kaca super bodas

2. Diménsi: approx.76 x 26 mm, 25 x 75 mm, 25,4 x 76,2 mm (1″x3″)

3. Sarat ukuran husus dumasar kana kabutuhan Anjeun nu bisa ditarima , ketebalan: approx.1 mm (tol. ± 0,05 mm)

4. sudut Hamfered ngurangan résiko tatu, cocog pikeun aplikasi dina mesin otomatis tos cleaned tur siap dipaké.
autoclavable


  • Waktos prosés:15-25 poé sanggeus konfirmasi
  • Sampel:Sampel gratis, pembeli mayar angkutan barang, siap dikirim.
  • Pangiriman:DHL, FedEx, UPS, ARAMEX, TNT, EMS, jsb.
  • pamayaran:T / T, L / C, Paypal, Visa, MasterCard, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Aplikasi

    Dina kotak 50 lembar, bungkusan standar
    pikeun aplikasi diagnostik in-vitro (IVD) numutkeun diréktif IVD 98/79/EC, kalayan tanda CE, disarankeun sateuacan tanggal sareng nomer bets pikeun inpormasi lengkep sareng traceability.

    Pamakéan slides

    1. Métode smear nyaéta métode nyieun slides merata coated kalayan bahan.

    Bahan smear ngawengku organisme sél tunggal, ganggang leutik, getih, cairan kultur baktéri, jaringan leupas sato jeung tutuwuhan, spérma, anthers jeung saterusna.

    Video

    Rincian produk

    1. Nalika nyandak smear, perhatikeun:
    (1) Slides kudu cleaned.
    (2) Geser kudu datar.
    (3) Lapisan kedah seragam.Larapkeun tetes ka katuhu tengah slide, merata disebarkeun ku ujung motong atawa colok huntu, jsb.
    (4) Lapisan kudu ipis.Paké slide sejen salaku push slide, gently nyorong ti katuhu ka kenca sapanjang permukaan slide dripping kalawan solusi smear (Sudut antara dua slide kedah 30 ° -45 °), sarta nerapkeun lapisan ipis seragam.
    (5) geus maneuh.Lamun fiksasi diperlukeun, éta bisa dibenerkeun ku fiksasi kimiawi atawa drying (baktéri).
    (6) ngawarnaan.Métiléna bulao pikeun baktéri, solusi Rayner pikeun getih, sarta kadangkala iodin.Ngalelep kudu nutupan sakabéh beungeut cai.
    (7) nyiram.Blot atanapi Panggang garing kalayan kertas blotting.Segel
    (8).Disegel ku karét Kanada pikeun pelestarian jangka panjang.

    2. Métode laminatingmangrupakeun metoda persiapan nu biomaterial disimpen antara kaca slide jeung piring panutup, sarta tekanan tangtu dilarapkeun ka bubarkeun sél jaringan.

    3. Métode laminatingmangrupakeun metoda nu biomaterial dijieun kana spésimén kaca ku sealing integral, nu bisa dijieun kana laminating samentara atawa permanén.
    Tbahan bungkusan ngawengku: organisme leutik kayaning chlamydomonas, spirocotton, amoeba jeung nematoda;Hydra, épidermis daun tutuwuhan;Jangjang serangga, suku, sungut, sél épitél lisan manusa, jsb.
    When nyekel slide, kudu datar atawa disimpen dina platform nu.Nalika dripping cai kudu luyu, dina urutan pikeun jadi ngan nutupan kaca panutup gelar pinuh.
    TBahanna kedah dilegaan ku jarum anatomik atanapi pinset supados henteu tumpang tindih sareng rarata dina pesawat anu sami.
    When nempatkeun kaca panutup, nutupan ogé titik-titik cai lalaunan ti hiji sisi pikeun nyegah gelembung.

    4. Salila ngawarnaan,tetes cairan dyeing ieu disimpen dina hiji sisi kaca panutup, sarta kertas absorbent dipaké pikeun narik eta ti sisi séjén, ku kituna spésimén handapeun kaca panutup bisa seragam warna.Sanggeus ngawarnaan, make metoda sarua, teundeun serelek cai, leyuran kokotor sedot kaluar, dina observasi mikroskop.
    A irisan mangrupa spésimén kaca dijieun tina irisan ipis dipotong tina hiji organisme.

    Spésifikasi produk

    REF.No Katerangan Bahan Diménsi juru Kandelna Bungkusan
    BN7101 Ujung taneuh gelas soda kapur
    kaca super bodas
    26X76 mm
    25X75mm 25.4X76.2mm (1"X3")
    45°
    90°
    1,0 mm
    1,1 mm
    1,8-2,0 mm
    50 pcs/kotak
    72 pcs/kotak
    100 pcs/kotak
    BN7102 Potong Edges gelas soda kapur
    kaca super bodas
    26X76 mm
    25X75 mm
    25.4X76.2mm (1"X3")
    45°
    90°
    1,0 mm
    1,1 mm
    1,8-2,0 mm
    50 pcs/kotak
    72 pcs/kotak
    100 pcs/kotak

    Bungkusan Jeung Prosés Pangiriman

    bungkusan1

    Mésér Bacaan

    Kawijakan Sampel:Anjeun kedah mayar kanggo conto heula upami anjeun hoyong pariksa sareng artosna bakal dibalikeun deui nalika pesenan masal dikonfirmasi.

    Cara Pembayaran:T/T, L/C, Western Union, PayPal, D/A, D/P, OA, Duit Gram, Escrow

    Tanggal pangiriman: dina 10 poé gawé sanggeus deposit dibayar

    Cara pengiriman barang:Ku Laut atanapi Ku Udara

    Saatos Service:Sakumaha anjeun terang barang-barang kaca gampang rusak nalika prosés pangiriman, Sakali anjeun ngagaduhan barang anu rusak, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah éta.


  • saméméhna:
  • Teras: