. Grosir piring petri Transparan jeung pabrik lids jeung pabrik |Benoy
page_head_bg

produk

Piring petri transparan kalayan tutup

Katerangan pondok:

bahan kelas 1.Experimental, cocog pikeun sagala rupa percobaan ilmiah, panalungtikan jamur, jsb.

transparansi 2.High, gampang pikeun niténan handapeun mikroskop

3.The jero piring petri datar, cocog pikeun malah tumuwuhna fungi


  • Waktos prosés:15-25 poé sanggeus konfirmasi
  • Sampel:Sampel gratis, pembeli mayar angkutan barang, siap dikirim.
  • Pangiriman:DHL, FedEx, UPS, ARAMEX, TNT, EMS, jsb.
  • pamayaran:T / T, L / C, Paypal, Visa, MasterCard, jsb.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Aplikasi

    Dijieunna tina polystyrene médis-grade;tingkat luhur transparansi pikeun analisis optimal ku mikroskop, ketebalan seragam jeung beungeut lemes, Vented tutup pikeun bursa gas hadé;Gampang stacking,EO steril (fits sistem otomatis),Alus pisan pikeun aplikasi laboratorium umum, kaasup culturing sél, pengecambahan tutuwuhan, endapanana drying jeung évaporasi pangleyur, percobaan elmu imah atawa kelas, crafting, solusi gudang leutik jeung leuwih.Piring petri tunggal jeung tutup dijieun. tina kualitas luhur, palastik polipropilén tembus.Diaméter piring 6" (153mm) sareng jerona 0.75" (20mm).Ukuran tutupna diaméterna 3,9 "(100mm). Teu bisa dipecahkeun, teu beracun, teu steril, multifungsi sareng siap dianggo. Alus pisan pikeun aplikasi laboratorium umum, kaasup kultur sél, pengecambahan tutuwuhan, endapanan garing sareng évaporasi pelarut, percobaan élmu bumi atanapi kelas. , karajinan, solusi gudang leutik tur leuwih.

    Piring Petri tiasa dianggo deui sareng gampang dibersihkeun.Top rak dishwasher aman.

    Aplikasi-8
    Aplikasi
    Aplikasi-5
    Aplikasi-7
    Aplikasi-1
    Aplikasi-3
    Aplikasi-6
    Aplikasi-4
    Aplikasi-2

    Video

    Rincian produk

    ● Dijieunna tina médis-grade polystyrene;Tingkat transparansi anu luhur pikeun analisa optimal ku mikroskop

    ● ketebalan seragam jeung beungeut lemes

    ● Vented tutup pikeun bursa gas hadé;Gampang tumpukan

    ● EO steril (cocok sistem otomatis)

    ● Paket: 30 piring Petri jelas, unggal piring Petri plastik boga tutup a.

    ● Ukuran: 90mm diaméterna x 15mm jero Steril Petri piring kalawan Lids.

    ● piring petri ieu dijieunna tina palastik kualitas luhur, padet jeung awét.

    ● Anjeun tiasa make piring petri ieu pikeun mantuan kids kalawan percobaan elmu maranéhanana, pihak ultah médis-themed, anjeun ogé tiasa make piring petri plastik salaku kotak kado.

    ● Analisis Laboratorium pikeun médis, biologis, proyék seni elmu jeung pihak tema biohazard, cocog pikeun latihan umum.

    Petri-Dish-3
    Petri-Dish-1
    pétri-piring-4

    Spésifikasi produk

    Item # Katerangan Spésifikasi Bahan Unit / Karton
    BN0411 Piring Petri 35 mm PS 2000
    BN0412 Piring Petri 60 mm PS 1000
    BN0413 Piring Petri 70 mm PS 1000
    BN0421 Piring Petri 90x15mm, hiji rohangan PS 500
    BN0422 Piring Petri 90x15mm, dua kamar PS 500
    BN0423 Piring Petri 90x15mm, tilu kamar PS 500
    BN0424 Piring Petri 100 mm PS 500
    BN0425 Piring Petri 150 mm PS 200

    Bungkusan Jeung Prosés Pangiriman

    bungkusan

    Mésér Bacaan

    Kawijakan Sampel:Anjeun kedah mayar kanggo conto heula upami anjeun hoyong pariksa sareng artosna bakal dibalikeun deui nalika pesenan masal dikonfirmasi.

    Cara Pembayaran:T/T, L/C, Western Union, PayPal, D/A, D/P, OA, Duit Gram, Escrow

    Tanggal pangiriman:dina 10 poé gawé sanggeus deposit dibayar

    Cara pengiriman barang:Ku Laut atanapi Ku Udara

    Saatos Service:Sakumaha anjeun terang barang-barang kaca gampang rusak nalika prosés pangiriman, Sakali anjeun ngagaduhan barang anu rusak, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah éta.


  • saméméhna:
  • Teras: