. Borongan vakum dipak kualitas luhur laboratorium panutup kaca pabrik jeung pabrik |Benoy
page_head_bg

produk

Vakum dipak kualitas luhur kaca panutup laboratorium

Katerangan pondok:

1. Kaca panutup katutupan dina bahan dina slide kaca,

2. Bisa nyingkahan kontak cair jeung lénsa obyektif, teu ngotoran lénsa obyektif,

3. Bisa nyieun luhureun sél observasi dina pesawat sarua, nyaeta, jarak anu sarua ti lensa obyektif, jadi gambar observasi leuwih jelas.


  • Waktos prosés:15-25 poé sanggeus konfirmasi
  • Sampel:Sampel gratis, pembeli mayar angkutan barang, siap dikirim.
  • Pangiriman:DHL, FedEx, UPS, ARAMEX, TNT, EMS, jsb.
  • pamayaran:T / T, L / C, Paypal, Visa, MasterCard, jsb.
  • :
  • Rincian produk

    BORO 3.3 Panutup Kaca

    Kaca Panutup Super Bodas

    Tag produk

    The BENOYlab Cover Kaca anu minuhan standar CE, sarta dihasilkeun ku kualitas luhur soda kapur kaca, boro3.3 kaca jeung super bodas glass.The BENOYlab Cover Kaca geus sadia dina dalapan ukuran baku pasagi sarta sapuluh sirkular sizes.Customized ukuran sadia.

    Kandelna

    NO.1: 0.13-0.16mm

    NO.1.5: 0.16-0.19mm

    NO.2: 0.19-0.22mm

    Aplikasi

    Pikeun kaca panutup, ukuranana béda-béda, sareng pikeun ukuran minimum kaca panutup, éta dalapan belas kali dalapan belas séntiméter.Jeung kaca panutup sarta bentuk sejen tina spésifikasi béda kaca, sarta mindeng kasus lamun urang ngadeteksi mikroskopis maké mikroskop nyaéta nurutkeun tujuan atawa kaayaan béda pikeun milih kaca panutup béda pikeun mikroskop, jadi keur ketebalan tina kaca panutup biasana dumasar kana. on deteksi mikro bisa dilumangsungkeun dina kakuatan lemah sareng tinggi tina masalah kandel jeung ipis, Tapi lamun urang ngagunakeun eunteung minyak, ketebalan tina kaca panutup teu tiasa teuing kandel.Sanajan kitu, eta teu bisa teuing ipis.Ketebalan kaca panutup anu biasana urang pilih pikeun dianggo teuing ipis atanapi kandel teuing, anu bakal mangaruhan kualitas pencitraan gambar mikroskopis.Ku alatan éta, kaca panutup antara 0,17 mm jeung 0,18 mm biasana dipaké pikeun deteksi mikroskopis.

    23
    a2491dfd

    Video

    Rincian produk

    Tahan hiji tungtung kaca panutup ku leungeun atawa pinset, sarta nempatkeun tungtung séjén ngalawan kaca, ku kituna kaca panutup dina sudut 45 derajat jeung kaca, sarta lalaunan nurunkeun kaca panutup, jadi kaca panutup lalaunan. kontak cairan, ku kituna ulah gelembung.Upami gelembung muncul teu kahaja, tambahkeun cai ka hiji sisi kaca panutup sareng paké kertas blotting di sisi séjén pikeun nyiram.

    Pasagi Standar Cover Kaca

    REF.NO DIMENSI BAHAN Unit bungkusan
    Bungkusan basajan bungkusan standar bungkusan individu OZ bungkusan
    BN01818A 18X18 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02020A 20 X 20 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02222A 22X22 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02424A 24 X 24 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02432A 24X32 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02440A 24X40 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02450A 24X50 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02460A 24X60 mm gelas soda kapur 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu

    Bungkusan Jeung Prosés Pangiriman

    bungkusan1

    Jasa Kami

    1. Sakur Inquiries bakal ngawaler dina 24 jam

    2. Produsén profésional.

    3. OEM / ODM sadia:
    1) .Silk print logo dina produk;
    2) .Customized produk perumahan;
    3) .Kotak Warna ngaropéa;
    4) Sakur Gagasan anjeun dina produk kami tiasa ngabantosan anjeun ngarancang sareng nempatkeun kana produksi

    kualitas 4.Hight, desain fashion lumrah & harga kalapa.waktos kalungguhan gancang.

    5. Saatos Dijual Service:
    1) .All produk bakal geus mastikeun Quality dipariksa di imah saméméh pecking.
    2) .All produk bakal ogé dipak saméméh pengiriman barang.

    Anjeun oge bisa milih forwarder pengiriman barang anjeun sorangan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • REF.NO DIMENSI BAHAN Unit bungkusan
    Bungkusan basajan bungkusan standar bungkusan individu OZ bungkusan
    BN01818B 18X18 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02020B 20 X 20 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02222B 22X22 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02424B 24 X 24 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02432B 24X32 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02440B 24X40 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02450B 24X50 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02460B 24X60 mm boro3.3 kaca 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    REF.NO DIMENSI BAHAN Unit bungkusan
    Bungkusan basajan bungkusan standar bungkusan individu OZ bungkusan
    BN01818C 18X18 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02020C 20 X 20 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02222C 22X22 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02424C 24 X 24 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 200pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02432C 24X32 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02440C 24X40 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02450C 24X50 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu
    BN02460C 24X60 mm kaca super bodas 100pcs/dua kotak bagian tas PE 100pcs / dua bagian kotak kantong aluminium foil 100pcs / kotak hinged kantong aluminium individu 1oz / kotak hinged kantong aluminium individu